Samenwerking .... en ICTerium

Stichting Voeggarant heeft oog voor sociaal maatschappelijke vraagstukken. Reden om voor het vernieuwen en onderhouden van de website te kiezen voor samenwerking met ICTerium. ICTerium is een bedrijfsonderdeel van Management Solution in Emmen. Een kleine ICT dienstverlener waar het personeel grotendeels bestaat uit enthousiaste en supergemotiveerde mensen met een arbeidsbeperking. Mensen met unieke ICT talenten en vooral een passie voor het werken aan ICT oplossingen voor bedrijven en zelfstandigen. Met veel plezier heeft ICTerium gewerkt aan de flinke update van de website voor stichting Voeggarant Naast een frisse look qua webdesign in combinatie met een stukje herkenbaarheid van de stichting Voeggarant stijl, was de wens ook technische verbeteringen aan te brengen in de website. Alles met als doel een betere gebruikerservaring te bieden aan de bezoekers van de website en te voldoen aan de huidige eisen die aan een moderne website worden gesteld.

Herkenbaar?

Merk je dat je website niet meer bezocht wordt of ben je zelf niet meer tevreden over je website, dan is het tijd om je website te vernieuwen.

Vaak zijn er een aantal signalen die erop wijzen dat je website verouderd is

 • het design oogt niet meer
 • de inhoud is niet up-to-date
 • onderdelen functioneren niet of laden slecht
 • onvriendelijk voor mobiel gebruik
 • niet zichtbaar cq slecht vindbaar in Google
 • geen koppeling met social media
 • ontbreken van call-to-action, er gebeurt niks
 • inrichting is niet gebruiksvriendelijk
 • technisch niet actueel

Laat ICTerium helpen

Wij weten hoe belangrijk het is dat een website als een eigen online etalage moet werken. Een website is niet alleen een verzameling van tekst en foto’s, er komt veel meer bij kijken. Dit vergt aandacht. ICTerium biedt persoonlijke aandacht en maatwerk, of het nu gaat om een doeltreffende simpele website of uitgebreide website dat maakt niet uit.

ICTerium wil en kan dit samen met jou oppakken!

Bovendien…. door het voor jou mogen bouwen van een mooie en goed draaiende website, help je ons door te kunnen gaan met het bieden van werkplekken aan mensen die extra moeilijk aan een baan komen. En draag ook jij je steentje bij aan sociaal maatschappelijk ondernemen.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over ons en onze diensten kijk even op onze website. Uiteraard kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen en ik geef graag antwoord op de vragen die je hebt of we maken direct een afspraak voor een eerste gesprek.

In stappen naar resultaat

Mijn naam is Dorine Dubois. Ik ben werkzaam als projectleider bij ICTerium. Wij helpen bedrijven aan een nieuwe website of bouwen bestaande websites om in een fris en modern jasje. 

Tijdens een eerste gesprek ga ik samen met jou bespreken welk doel je voor ogen hebt, welke wensen je hebt en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Op basis hiervan lever ik je een offerte aan en indien akkoord kan de bouw van de website beginnen. Tijdens de bouw van de website ontvang je van ons een link naar de website in wording. Zo kun je meekijken en gevoel krijgen bij jouw website.

Weet je dat ICTerium ook...

 • huisstijl kan ontwerpen en restylen; logo, kleuren, lettertype
 • met alle plezier het vullen en bijhouden van je webshop kan overnemen
 • grafische vormgeving kan verzorgen voor reclame en drukwerk en ook regelen
 • foto’s en filmpjes voor promotie of bedrijfspresentatie maakt