Admiraal gevelrestauratie

Admiraal uw partner voor complete gevelrestauratie. Mark Admiraal voert alle werkzaamheden uit die ertoe bijdragen dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Of in geval van restauratie in oorspronkelijke staat hersteld wordt. Admiraal is dé specialist in ambachtelijk snij- en knipvoegwerk.

Bent u op zoek naar doorgestreken voegwerk, of heeft u elders verdiept voegwerk gezien en weet dat u ontzettend aan te spreken? Wij zijn u graag van dienst met een advies op maat en kunnen de verschillende varianten uitstekend voor u aanbrengen. Uiteraard werken we daarbij altijd met uitstekende materialen en zorgen we er graag voor dat u optimaal plezier zal hebben van het voegwerk in uw gevel.

Admiraal reinigt uw gevel professioneel. Afhankelijk van de vervuiling en aantasting werken wij met koud water onder hoge druk, stoomcleaning of zelfs vocht- en zandstralen. We komen de gevel graag een keer persoonlijk bekijken, om u op die manier een advies uit te brengen over de gevelreiniging die in dit geval het best van toepassing is.

Admiraal is dé specialist in ambachtelijk snij- en knipvoegwerk.

Admiraal Gevelrestauratie
De Kooihoek 16Q
3751 LZ Bunschoten
tel: 0655-140539

info@admiraalgevelrestauratie.nl
https://admiraalgevelrestauratie.nl/

Contactgegevens

Stichting Voeggarant
De Stapeling 10, 8447GN Heerenveen

+31(0)6 – 422 534 66

Like ons op Facebook

Twitter @voeggarant
Voeggarant